Välkommen att kontakta oss redan idag!

Välkommen att kontakta oss redan idag!

Om du har frågor om solpaneler i Västerås eller om du planerar att investera i en egen solcellsanläggning kan du kontakta oss för fri konsultation.

När du funderar på att installera solceller i Västerås kan du kontakta oss på Rensolenergi för att boka ett kostnadsfritt möte. Då kan våra duktiga montörer granska din fastighets förutsättningar, ta fram en effektkalkyl och bistå dig med konsultation inför din investering. 

 

Anlita oss för din installation av solceller

Rensolenergi tillhandahåller tjänster och produkter inom solenergi i Västerås. Vi kan erbjuda dig en helhetslösning för din solcellsanläggning så att du får ut bästa tänkbara effekt samt livslängd och därmed en bra avkastning på din investering.


Ulf Andersson
ulf@rensolenergi.se

073-512 43 72

 

Fredric Gerhardsson
fredric@rensolenergi.se

070-956 67 99

Boka in ett informationsmöte om solenergi tillsammans med oss!

Vi är experter inom solenergi och vårt jobb är att hjälpa både företag och privatpersoner att förverkliga sina planer om ren energi. Skriv in till oss via kontaktformulär nedan för att boka in ett kostnadsfritt informationsmöte och offert.

Vi på Rensolenergi AB är stolta över våra nöjda kunder

För oss är det viktigt med nöjda kunder för att uppnå långsiktigt goda resultat för båda parter!
Recension från Joel Lager
Professionella och lätta att kommunicera med! Kan varmt rekommendera!
Joel Lager
Recension från Ulf O
En saklig presentation av anläggning och processen kring installation. Allt flöt på bra hela tiden och när installationen var klar kunde man se el-produktionen i en app. Rekommenderar vart Ulf och Fredrik på Rensolenergi.
Ulf O
Recension från Niclas Henriksson
Trevliga och proffsiga grabbar
Niclas Henriksson