Solceller Västerås omslagsbild

Vi på Solceller Västerås erbjuder nyckelfärdiga energisystem inom solenergi!

Våra installatörer utför fullständiga installationer och montage av energisystem i Västmanlands län. Vår personal kommer kostnadsfritt ut och informerar om solceller, solpaneler och solenergi för att du ska få en bra uppfattning och förståelse.

Boka informationsmöte

Boka in ett informationsmöte om solenergi tillsammans med oss!

Vi är experter inom solenergi och vårt jobb är att informera om våra tjänster till både företag och privatpersoner i Västmanlands län. Skriv in till oss via kontaktformulär nedan för kostnadsfritt informationsmöte och offert.

Solceller Västerås jobbar med solcellsinstallationer åt privatpersoner och företag i Västmanlands län


Alla våra montörer har erfarenhet och kompetensen att utföra en fullständig solcellsinstallation. Har du funderingar på hur solenergi, solceller & solpaneler fungerar? Skriv gärna in till oss via kontaktformuläret så kan våra medarbetare hjälpa dig vidare!

solceller Västerås, Solpaneler Västerås, Solenergi Västerås bild

Installera solcellspaneler i Västerås

En faktor som påverkar hur pass mycket effekt du kan få ur dina solcellspaneler är var i landet du bor. En tumregel är att ju längre norrut du bor desto mindre effekt kan du räkna med (på grund av mindre sol och längre nätter). Läs vidare om hur vi installerar solcellspaneler i Västerås. 

Hur lång tid tar det innan solceller betalar sig?

Det är många faktorer som är avgörande till hur lång tid det tar för solceller att betala för sig. Några av dessa omständigheter är exempelvis vart i landet du bor, hur effektiva solceller du erhåller och placering mot solen. 

solceller Västerås, Solpaneler Västerås, Solenergi Västerås bild
solceller Västerås, Solpaneler Västerås, Solenergi Västerås bild

Hur mycket pengar sparar man per år med solenergi?

Självklart varierar den summa pengar som du kan spara per år – ett räkneexempel med omkring 20 solpaneler installerade på en villa kan elkostnaden minska med 8 000 kronor per år. Genom försäljning av överskottsel kan ytterligare 3 000 till 5 000 kronor sparas in, detta beror dock på hur mycket el ditt hushåll använder och till vilket pris överskottselen säljs.

Våra kompetenta installatörer utför följande tjänster i Västerås

Solceller Västerås är ett ledande solcellsföretag som utför framtidens energiinnovationer. Vi har nyckelfärdiga system som både privatpersoner och företag får ta del av i Västmanlands län. Kontakta vårt service inriktade team för mer information.

Våra Tjänster
E-mobility
Laddstationer

Att införskaffa en elbil är ett sma...

Läs mer här

Energilagring
Energilagring

Visst du att ditt tak besitter värl...

Läs mer här

Solenergi
Solenergi

Solenergin är dagens och framtidens...

Läs mer här

Boka in ett informationsmöte om solenergi tillsammans med oss!

Boka informationsmöte

Gratis informationsmöten i hela Västmanlands län

Vi ger tydlig information om våra tjänster för företag och privatpersoner i Västmanlands län. Vi samarbetar ihop med Kraftpojkarna - som är Sveriges största konsultativa solgrossist, läs mer om oss här.